Vi ønsker velkommen til Aurskog-Høland Rally 2018

Aurskog Høland Rally 2018
Stine Wangen
01.06.2018
Som i fjor har vi base, hvor alle de sentrale funksjonene er samlet, på Kjelle. Her er også start/mål. Serviceplassen er flyttet til Serviceveien i Bjørkelangen sentrum.
Fartsetappene er som tidligere år spredt rundt i distriktene våre, noe som gir oss en god presentasjon av det flotte landskapet i Aurskog-Høland.

Det er ekstra morsomt å ønske velkommen i år da klubben feirer 50 års jubileum i år. I den forbindelse arrangeres det en bildekonkurranse under rallyarrangementet.

På vegne av klubben ønsker jeg alle – førere, kartleserer og deres «mannskap», publikum og funksjonærer en fartsfylt og fin dag og velkommen til Aurskog-Høland Rally!
Alle førere og kartlesere som stiller til start ønskes LYKKE TIL– måtte alle komme i mål!

For resultatservice og detaljer om løpet, så vår egen rally-hjemmeside www.ahrally.no