Nyttig informasjon

MC gruppa i NMK Aurskog-Høland tilbyr trening og konkurranser i grenene Motocross og Enduro. Vi har en b-godkjent mx bane på 1.750m, en mx barnebane for de minste, samt en enduro bane bestående av flere deler og vanskelighetsnivåer. Aktivitetsnivået er tidvis høyt i mc gruppa, og vi har som mål å gjennomføre 4 klubbløp i motocross, 4 klubbløp i enduro, samt breddeløp i både motocross og enduro årlig. For barn opp til 16 år, tilbyr vi ukentlige treninger med veileder, og klubbens egne førere stiller gjerne opp for enkel veiledning og demonstrasjon. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss, både førere og støttespillere som ønsker å være med å drifte og utvikle klubben og grenen. Det er et konstant behov for tilførsel av ressurser på alle plan.

I fokus

Alle nyheter